mantecados de la Niní

a disfrutar!

Necessitarem:

250g d’avellanes

250g de sucre blanc

500g de farina

250g de llard de porc

Molem les avellanes ben petites i les posem en un bol amb el llard i el sucre. Remenem amb les mans fins que tots els ingredients estiguin ben barrejats. Hi anem afegint la farina mica en mica sense deixar de barrejar, fins que la massa ni se’ns enganxi a les mans ni al plat.

Fem una bola amb la massa i la col.loquem entre dos papers film. L’aixafem amb un curró fins que quedi de mig dit d’ample i amb un motlle tallem la massa.

Deixem que es coguin els mantecados al forn durant uns vint minuts fins que canviin de color. Deixem que es refredin en una safata, els empolvorem amb sucre glacé per sobre, i ja es poden disfrutar!

This entry was posted in postres.

2 comments on “mantecados de la Niní

  1. Mercè Guardiola ha dit:

    Una meravella de mantecados, recomenables 100%!! Atenció!! crean adicció…..

  2. […] Origen: mantecados de la Niní […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s