MANDONGUILLES DE CALAMARS D’EN XEC

Necessitarem:

1 Kg de calamars

300g de carn picada

1 0u

pa ratllat

alls

julivert

ametlles

sal i pebre

llet

Trossegem els calamars al gust i els barregem amb la carn picada en un bol. Afegim els alls i el julivert al gust i, sense deixar de barrejar hi tirem l’ou. Anem afegint pa ratllat fins que aconseguim una massa prou espessa per a fer-ne boles.

Un cop fetes, les arrebossem amb pa ratllat i les fregim. Seguidament les posem a la cassola, les  cobrim amb llet i hi afegim all i julivert. Ho deixem bullir una mica i hi tirem l’ametlla que prèviament hem trossejat i fregit.

tot està a punt per a disfrutar!

1 comments on “MANDONGUILLES DE CALAMARS D’EN XEC

  1. […] Origen: MANDONGUILLES DE CALAMARS D’EN XEC […]

Deixa un comentari